Nyheder fra Stophash.dk

D. 24 september 2014

Har i dag modtaget en dejlig mail, fra et forælderpar som fik rådgivning for ca. 1 måned siden. Har fået tilladelse til at offentliggøre det her uden de fulde navne, som naturligvis er stophash.dk bekendt. 

"Kære stophash.dk,

Under vores rådgivning hos dig, fik både jeg og min mand en helt ny forståelse for de ting der sker med vores søn, efter han er begyndt at ryge hash.

Vi har allerede lavet nogle helt konkrete forandringer i vores familie ud fra det vi talte om, og vi kan mærke at vores søn og hans søskende er blevet meget gladere. Det var ikke let i starten, hold da op hvor skulle vi tænke anderledes – men du havde så meget ret i den tankegang der skal til, for at skabe en mere positiv måde at være sammen på og få lov at hjælpe ham. 

Vi har stadig et stykke vej men det er blevet meget lettere for min mand og jeg at tale om tingene og finde det helt rigtige for vores familie, med alle de gode muligheder du gav os.

Tusinde tak for hjælpen.

Stor hilsen - Louise og Søren - Vig

D. 21. maj 2014 holdt Drugrebels gratis forældrearrangement i DGI-byen.

Her kunne tilhørerne møde en ung pige der kender alt til nattelivets fristelser, og det at være en rigtig god veninde når der er brug for det. Hørte historien om en pige fra en god familie, der via ung forelskelse havner i et utænkeligt misbrug der bl.a. fører hende gennem adskillige rusmidler og ender med livstruende konsekvenser. En læge, der hver weekend modtager unge med rusmiddel psykoser, fortælle om rusmidler generelt. Og de fik brugbar viden med hjem fra en mor der har været igennem den værste frygt, et velfungerende barn der blev hash-misbruger, og hvad hun ville ønske hun havde vist mere om dengang.  

Vil du også lære om de unges verden i dag, om de fristelser der lurer lige om hjørnet, hvem de unge lytter til, hvorfor - og hvad forældres indsats betyder for de unges valg, når fristelserne viftes lige for næsen af dem, så hold øje med Drugrebels kommende arrangementer efter sommerferien. Find deres side for forældre herApril 2014:

Stophash deltager med Drugrebels ved forældre arrangement for 7. klasse forældre i Jyllinge

Februar 2014:

Stophash.dk interviewes af Mads til "Snoozeren", et digitalt online magasin lavet af unge på Gladsaxe Ungdomsskole. Resultatet kan ses og høresher (klik på"Snoozeren21 - hash").

Stophash.dk hjælper TV2 med at finde medvirkende til ny tv serie. Deltagere er fundet 

D. 6 februar 2014 holdt stophash.dk et oplæg ved DrugRebels arrangement i Kildeskovshallen i Gentofte. Det blev en rigtigt spændende og hyggelig aften hvor jeg mødte en masse nye forældre der ønsker at gøre en indsats for vore unge. 

D. 19 juni 2013, afholdt stophash.dk foredrag for forældre i Egedal Kommune, i forbindelse med Kommunens rusmiddelteams temadag med fokus på Unge og Rusmidler. Foredraget blev en stor succes med engageret og nysgerrig deltagelse fra forældrene. Stophash.dk takker for en dejlig oplevelse.

Marts - April 2013:

Stophash.dk har i perioden marts-april 2013, hjulpet STV og DR1 med at finde medvirkende til en ny programrække, der har fokus på familier som lever med unges hashmisbrug.

November 2012:

Desværre viser ny og veldokumenteret undersøgelse, at hash kan give varige skader på intelligensen for unge hashrygere. Læs mere om undersøgelsen og resultaterne her

07 Jun 2012

I går holdt stophash.dk foredrag for en gruppe forældre og ansatte på Hansstedgaard i Valby. En meget positiv oplevelse for både forældre, insitutions ansatte og stophash.

23 maj 2012 - vedligehold og opdatering

Siderne er løbende under opdatering og vedligehold. Du kan derfor i korte perioder opleve, at enkelte sider ikke er tilgængelige. Du kan altid komme i kontakt med stophash.dk på email:  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

06 September 2011 - stophash.dk afholder "Spørg om alt" møder, for forældre

Er i en mindre forældergruppe (max. 10 personer), med behov for at vide mere om unge og hashmisbrug, før eller under misbruget, måske efter et eventuelt afrusningsforløb, stiller stophash.dk gerne op til fortroligt møde med jer. Her kan i spørge om alt, og få svar uden forbehold. I kan også høre mere om, hvordan i sammen kan hjælpe både de unge og hinanden. Møderne afholdes pt. kun på Sjælland.  Skriv for yderligere information.

16 August 2011 - stophash.dk indstillet som hjertesag via Facebook hos "PFA Brug Livet" fonden.

stophash.dk har valgt at ansøge om donation fra "PFA Brug Livet" fonden her i 2011.Donationer fordeles mellem de 10 hjertesager med flest stemmer pr. 25 september 2011Hvis du mener denne hjertesag er værd at støtte, kan du finde siden og afgive din stemme via facebook. Fra linket herunder skal du klikke på "Stem på en sag" og under "vis alle" pilen, finder du  "misbrug", her vises blandt andet stophash.dk, klik på sagen og afgiv din stemme.

På forhånd tak. Find siden her

21 September 2010

Hvis du har brug for dialog med andre forældre, kan du melde dig in i Facebook gruppen ”stophash.dk” Her kan du starte din egen debat og muligvis få svar fra andre som står, eller har stået, i samme situation som dig. Jeg håber på stor opbakning, så vi sammen kan lave et godt netværk for alle forældre, der trænger til et godt råd omkring unge og rusmidler Gruppen findes her

07 August 2010

Læs forhistorien til stophash.dk i ugebladet ”Ude og Hjemme” fra d. 09 juni 2010, under overskriften ”Jeg gjorde alt forkert” her og i Kristeligt Dagblad fra 07 august 2010 her

14 Juni 2010

I perioden d. 01. september til d. 15. oktober 2010, tilbyder stophash.dk foredraget ”Forældre guide- unge og hash” til en meget fordelagtig pris. Book foredraget inden d. 01. juli 2010 og få 50 % rabat på normal pris. For nærmere information og booking, kontakt  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

24 Maj 2010

stophash.dk har oprettet facebook gruppen: ”Hjælp forældre til hashrygere”

Her kan du oprette debatindlæg, kommentere på eksisterende indlæg, sende gode råd til andre eller spørge om alt du har på hjertet.

Sidens formål er at nedbryde de tabuer vi, som forældre, ofte står overfor hvis vi har problemer eller spørgsmål omkring vores unge og rusmidler.

Lad os hjælpe hinanden med at hjælpe vores unge gennem teenårerne, uden brug af rusmidler. 

25 Februar 2010

Ud over foredraget "Forældreguide - unge og hash" tilbydes nu også privat rådgivning. 

Se menuen ”Rådgivning”

JoomSpirit