Samarbejde

Vejen til succes for unge - banes af voksne

Skal din institution have succes med at holde de unge fra hash og andre rusmidler, og vil du sikre institutionen et forspring i kampen mod unges hashrygning - så skal både de unge og deres forældre aktivt involveres.

Stophash.dk tilbyder at etablere eller facilitere tiltag for forældre og lærere, der enten kan udformes så det direkte reflekterer og støtter op om institutionens tiltag overfor de unge, eller som et fritstående initiativ.

Allerede i 2006 udtalte den kendte misbrugsekspert Henrik Rindom, at forældre skal på banen for at vende den stigende trend af de unges tiltrækning af rusmidler, i 2008 lød budskabet:

"Der er kun en måde at komme den store udbredelse af hashmisbrug til livs. Det er ved at øge indsatsen over for forældrene. De skal have en langt dybere forståelse for den danske hashkultur og en bedre viden om hash. Ellers kan de ikke sætte en dagsorden over for de unge. Derfor bliver det let ham, som har hash med til festen, der sætter dagsordenen om, hvad hash er"

For yderligere information om de tiltag stophash.dk kan hjælpe din institution med, kontakt os på  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. .

JoomSpirit