Udgivelse

"Kommuniker (bedre) med din teenager” (Nov. 2012)

Er du klar, til at skabe en positiv forandring i dit liv gennem din måde at kommunikere på, eller har du måske behov for at motivere din teenager? - så er dette hæfte lige noget for dig.

Gennem eksempler og beskrivelse af enkle teknikker, får du metoder til at give både din hverdagskommunikation, din konflikthåndtering og din motivations evne, en ny og positiv indfaldsvinkel.

Metoderne i hæftet kan benyttes af alle, også selvom det primært er skrevet til forældre med hjemmeboende teenagere, og har ekstra fokus på de udfordringer der følger med at have en ung hashryger i hjemmet.

Hæftet kan købes direkte hos stophash.dk. Pris 99,- Kr.

Betaling kan ske via Mobilepay eller Swipp og tilsendes som en .pdf fil til din email adresse. Send en e-mail til  Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  hvis du ønsker at købe hæftet, så modtager du betalings og forsendelses detaljer.

Inden du beslutter dig, kan du læse et kort uddrag fra hæftet her:

"Er du i gang med en god dialog, er der en anden ting du kan tænke på. Det sker tit, at vi ubevidst kommer til at stille spørgsmål der opfattes som om der allerede findes et rigtigt svar. Kender du sætninger der afslutter med "synes du ikke?" eller "ikke sandt?"

Ledende spørgsmål vil, i de fleste sammenhænge, efterlade meget få muligheder for at uddybe emnet eller udvikle samtalen.

Her får du et par eksempler på (ledende) og ikke ledende spørgsmål:

("Synes du ikke det var dumt sagt?") - Hvad fik dig til at sige det?

("Det var ikke så smart at gøre, vel?") - Hvordan kan det være du gjorde det?"

Hvis du vil lære mere om at skabe en god dialog, har jeg haft stor glæde af at læse blandt andet denne udgivelse (link indsat i hæftet). Den er skrevet i forbindelse med at skabe en god dialog, for at få unge til at holde op med at ryge cigaretter, men kan benyttes i mange andre sammenhænge og er fyldt med tips og ideer"

****

Har du forslag til forbedringer til hæftet når du har læst det, er du meget velkommen til at sende en mail, så jeg kan få de gode forslag med i en eventuel kommende revision eller ny udgivelse.

Forside af hæfte

 

JoomSpirit